OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Salāti
2013. gada 7. janvārī, 16:27

Ceptu kartupeļu salāti ar laimu

Ir bijuši mēģinājumi laimu audzēt Vidusjūras valstīs, taču tiem nepieciešams tropiskais klimats. Laimu plaši lieto ne tikai Āzijā, bet nu jau tas iekarojis visu plašo pasauli un tā garša un aromāts padarīs īpasu jebkuru ēdienu.

Pagatavošana

4 porcijas
1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Kartupeļus sagriež palielos kubiņos vai šķēlītēs. Cep kartupeļus apm. 30 minūtes cepeškrāsnī, līdz tie kļūst mīksti. Atdzesē.

2

Visas mērces sastāvdaļas sajauc. Pievieno kartupeļus, puravus, marinētus gurķus, sipolus un visu uzmanīgi samaisa.