foto: Shutterstock
Salāti
2014. gada 5. februārī, 21:10

Siltie sēņu salāti ar spinātiem

Publicējam recepti, kura mūs uzrunājusi, apskatot blogeru piedāvājumu.Šoreiz recepte no solomajai.blogspot.com

Pagatavošana

20 min2 porcijas
1

Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sagrieztas sēnes un sasmalcinātu ķiploku, apcep, līdz no sēnēm sāk izdalīties šķidrums. Tad pievieno spinātus un maisot uz lēnas uguns sautē 4-5 minūtes vai līdz spināti ir mīksti, bet saglabā koši zaļo krāsu. Pieber sāli, piparus, vēlreiz visu samaisa.

2

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu sieru. Pasniedz siltu ar grauzdētu maizi.

3

Veiktās izmaiņas. Mēs spinātus pievienojām pašās beigās un tikai iecilājām spinātus, jo spināti ļoti ātri gatavojas - apm. 1 min. parmezāna vietā pievienojām rīvējamo zaļo sieru. Un pašām sēnēm (pēc pagaršošanas) pievienojām Balzamiko un čili mērci, jo bez šīm mērcēm senes garšoja pliekani. Bet tas protams tikai mūsu subjektīvais viedoklis.