Pupas & graudi
2016. gada 9. maijā, 06:00

Rīsu salāti ar vistas fileju un kokosa pienu

Mūsu platuma grādos vista, viennozīmīgi, ir populārākais gaļas produks ne tikai pateicoties savām garšas īpašībām, bet arī plašajām pagatavošanas iespējām. Šodien vēlamies padalīties ar kādu vistas filejas pagatavošanas recepti. Lai labi garšo!

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Rīsus novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
Vistas filejas sadala mazākos gabalos.
Čili piparu sagriež mazos kubiņos.

2

Kokosa pienu sajauc ar sasmalcinātu kinzu, svaigi spiestu laima sulu, čili pipariem, zivju mērci un rīvētu laima miziņu.

3

Rīsus sajauc ar kokosa mērci un vistas gaļu. Porcijas šķīvjos liek sagrieztu svaigu gurķi, pa virsu kārto salātus. Dekorē ar sasmalcinātu laima miziņu.