Pupas & graudi
2015. gada 1. septembrī, 06:00

Veģetārie burgeri ar kuksusu

Daudzu gaļēdāju vidū valda maldīgs viedoklis, ka veģetārieši ēd negaršīgi un vienveidīgi. Tā tas nav. Izmēģinot šo veģetāro burgeru recepti, piekritīsiet - arī veģetārisma piekritēji ēd garšīgi!

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Kuksusu pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Kabaci sarīvēt uz dārzeņu rīves. Olas uzputot, pievienot kuskusu, kabaci, tomātu-bazilika mērci, miltus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. No šīs masas izvedot 4 palielus plācenīšus.Pannā uzkarsēt eļļu un apcept no abām pusēm.

2

Jogurtu sajaukt ar zaļumiem un mērci, pievienot pēc garšas sāli.

3

Bulciņas sagriezt uz pusēm un apgauzdēt. Bulciņas apakšu apsmērēt ar jogurta mērci, uzlikt salātu lapu, kuskusa plāceni, siera šķēles un tomātu šķēles. Apsegt ar otru maizītes daļu.