Miltus izsijāt bļodā, pievienot sauso raugu, izkausētu sviestu, pa šķipsniņai sāli un cukuru, remdenu pienu. Mīklu kārtīgi izmīcīt, apsegt ar tīru dvielīti un novietot siltā vietā uz 1,5-2 st. , lai mīkla uzrūgst. Pa šo laiku mīkla palielināsies apjomā un to vajadzēs iemīcīt atpakaļ, apsegt ar tīru dvielīti un novietot rūgšanai vēl uz 40-45 min.
Mīklu vēlreiz izmīcīt un sadalīt 6-8 daļās. No katras daļas izveidot plāceni, kura vidū ieklāt desas šķēles un 2/3 siera. Pīrāgus atstāt uz 20 min. vēlreiz uzrūgt un jau uzrūgušu pīrāgu malas apmērēt ar sakultu olu. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos apm. 30 min.
Uzcept olas - pa vienai olai katram pīrāgam.
5 min. pirms cepšanas beigām katram pīrāgam pa virsu uzlikt ceptu olu, pārkaisīt ar sieru un zaļumiem un cept vēl 5 min.
Olu var necept atsevišķi, bet 10-15 min. pirms cepšanas beigām iesist katrā pīrāgā pa olai un pārkaisīt ar sieru un zaļumiem, bet tad pastāv varbūtība, ka olas baltums iztecēs uz paplātes.
Pasniegt var gan siltus, gan atdzesētus.