Pagatavot mīklu. Miltus izsijāt. Sviestu izkausēt un atdzesēt, lai var pirkstu iebāzt. Lielā bļodā raugu saberzt ar cukuru. Pievienot miltus, sviestu, pienu, sāli un mīcīt mīklu, līdz tā atlīp no rokām. Apsegt ar pārtikas plēvi un novietot leduisskapī uz 2 stundām.
Pa to laiku sagatavot pildījumu. Kāpostu smalki sagriezt. Pannā uzkarsēt eļļu un cept kāpostus, pievienojot sāli pēc garšas, līdz tie kļūst mīksti.
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Cepamo pannu izklāt ar cepamo papīru.
Mīklu sadalīt divās daļās - vienu lielāku, otru mazāku. Lielāko daļu izrullēt un izklāt uz sagatavotās cepamās pannas. Mīklai pa virsu sakārtot kāpostus. Atlikušo mīklu izrullēt tik pat lielu, kā izveidotais pīrāgs. Apsegt kāpostus un sastiprināt apakšējās un augšējās mīklas malas kopā. Pirāgu apsmērēt ar sakultu olu un cept apm. 45-50 min līdz pīrāgs ir gatavs.
Gatavu pīrāgu atdzesēt un sagriezt. Pasniedz ar krējumu.