Pastas
2017. gada 15. novembrī, 08:34

Pikantā kovboju pasta

Mēs zinam, visiem garšo vista. Receptes ar vistu ir meklētākās receptes mūsu mājas lapā, tāpēc mēs priekš tevis izmēģinājām vēl vienu recepti, kurā izmantojām vēl vienu populāru sastāvdaļu - pastu. Un ar prieku paziņojam - vēl viena lielsika recepte pievienota ūsu pavārgrāmatai. Lai labi garšo arī tev!

Pagatavošana

1

Vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina. Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gaļu, apmēram 6 minūtes. Tad pievieno sīpolus, ķiplokus, Vorčesteras mērci, čili piparus, cukuru, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un cep līdz sīpoli ir caurspīdīgi, apm. 4 min. Pašās beigās pievieno pupiņas un buljonu.

2

Pastu novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina, pastu pievieno mērcei. Pievieno mērcei lielāko daļu siera, apmaisa.

3

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar atlikušo sieru un pievieno marinētus Halapenjo piparus.