OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pastas
2013. gada 25. novembrī, 21:24

Makaronu salāti ar bekonu un olām

0

Vienkārši pagatavojami salāti, taču tie priecē ne tikai acis. Dažādās garšas ir kā eksplozija garšas kārpiņām. Pagatavojiet un nogaršojiet šos salātus!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

1. Sālsūdenī novārīt makaronus atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecināt, atstājot mazliet mērcei. Atsevišķi novārīt olas, atdzesēt un nolobīt.

2

2. Kamēr vārās makaroni, pagatavot pārējo. Sausā pannā apcept bekonu, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Bekonu pārlikt uz šķīvīša, bet tajā pašā pannā apcept sagrieztu smalkāk papriku, apm. 4-5 min. Pievienot spinātus, smalki sakapātus ķiplokus un cept vēl 3-4 min, kamēr spināti kļūst mīksti. Pievienot sieru un saldo krējumu un maisot vēl 3-4 min gatavot, kamēr siers ir izkusis.

3

3. Makaronus sajaukt ar mērci, pievienot bekonu, apmaisīt un sakārtot šķīvjos. Pa virsu sakārtot sagrieztu olu un pārkaisīt ar atlikušo sieru.