Pastas
2016. gada 29. augustā, 05:52

Makaronu salāti ar pesto "Pepita"

Kompānijas GFK pētījums liecina - gandrīz puse jeb 44 % Latvijas iedzīvotāju makaronus patērē reizi nedēļā vai biežāk. Tāpēc piedāvājam vēl vienu makaronu pagatavošanas versiju, lai dažādotu mūsu ēdienkarti.

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Pagatavo pesto. Visas sastāvdaļas sablendē, pakāpeniski pievienojot olīveļļu.

2

Novāra makaronus atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina.

3

Tomātus un gurķus sagriež palielās daiviņās.

4

Lielā bļodā pesto sajauc ar jogurtu, pievieno makaronus, olīvas, tomātus un gurķus. Samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus. Pasniedz uzreiz.