OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pastas
2013. gada 17. aprīlī, 16:21

Ravioli ar vistas gaļu Mozzarellas siera mērcē

Klasikskais itāļu virtuves perosnāžs - ravioli. Pievienojiet vēl pāris kulinārās Itālijas elementus Mozzarellas sieru un Parmezānu un mūsu pašu kausēto sieru un saņemsiet ļoti garšīgu ēdienu. Turklāt, ātri pagatavojamu!

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Saldo krējumu un pienu pārlej katliņā un uzkrsē. Pievieno kausētu sieru un ar rokām sadalītu Mocarellas sieru. Vāra uz lēnas uguns nepārtraukti, kamēr siers izkūst un masa kļūst viendabīga. Pēc garšas pievieno sāli un saplūkātas salātu lapas.

2

Ravioli novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Pagatavoto mērci pārlej pāri novārītiem ravioli un pārkaisa ar Parmezānu.

3

Avots- E.Bērziņš "Vairāk saules"