foto: Shutterstock
Kūkas
2020. gada 16. novembrī, 12:00

Mandeļu tarte

Smalka mandeļu miltu kūka, kas priecēs gardēžus. Taču neskatoties uz to, gatavošanas process ir gaužām vienkāršs, droši var iesaistīt mazos palīgus!

Pagatavošana

60 min8 porcijas
1

Olu dzeltenumus sakul ar cukuru līdz masa kļūst gaiša un krēmīga. Pievieno pārējās sastāvdaļas un maisi līdz veidojas bieza mīkla.

2

Atsevišķā bļodā sakul olu baltumus stingrās putās. Ar lielu karoti olu masu maigi iecilā mīklā.

3

Masu liec ietaukotā kūkas veidnē un cep 170 grādos 30-35 minūtes. Kad kūka atdzisusi to dekorē ar pūdercukuru un mandeļu skaidiņām.