Ķiršus pārlej ar alu un atkausē. Želatīnu ieber bļodā, pārlej ar ūdeni un 10 minūtes uzbriedina.
Šokolādi ieber bļodā ar želatīnu, pievieno alu, samaisa un izkausē ūdens peldē. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Cepumus sasmalcina - to viegli var izdarīt ar blenderi vai virtuves kombainu. Pievieno mīkstu sviestu un sajauc, līdz masa ir viendabīga. Ja ir nepieciešams, tad var pievienot 2-3 ēd.k. ķiršu medalu. Cepumu masu pārliek formā un ar pirkstiem izlīdzina gar formas malām un apakšu. Kamēr puto saldo krējumu, pamatu liek saldētavā.
Saldo krējumu uzputo ar cukuru, pievieno šokolādes masu un uzputo vēlreiz. No saldētavas izņem formu ar pamatni un šokolādes masu kārto formā. Liek ledusskapī uz 3 stundām.
Ķiršus notecina un ar tiem izdekorē kūku.
Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.