

Lazdu riekstus uz sausas pannas apgrauzdē, atdzesē un noņem miziņas. Ar blenderi vai dārzeņu smalcinātāju sasmalcini, līdz veidojas rupja maluma miltiem līdzīga masa.
Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves.
Olām atdali baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumiem pievieno cukuru un puto, līdz apjoms ir divkāršojies. Izkausē sviestu, ļauj nedaudz padzist un pievieno dzeltenumiem. Uzmanīgi ieputo.
Olas dzeltenumu masā ber sasmalcinātos riekstus, burkānus, miltus, kanēli, cepamo pulveri, pievieno jogurtu un kārtīgi samaisi.
Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā.
Mīklu lej silikona formā (20cm diametrā) un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 45–50 minūtes.
Gatavo glazūru. Katliņā liec sviestu un gabaliņos salauzītu šokolādi un uz nelielas uguns izkausē. Noņem no plīts un pievieno lazdu riekstus.
Kad kūka izcepusies, nedaudz to atdzesē, izņem no formas un pārlej ar glazūru.