foto: No 100 Labi padomi arhīva
Konditoreja
2022. gada 16. decembrī, 10:00

Krāsainie bezē un kokosriekstu cepumi

0

Recepti piedāvā Baiba Grīnberga, sertificēta uztura speciāliste, arī aizrautīga garšvielu pētītāja un garšvielu portāla manasgarsas.lv veidotāja.

Pagatavošana

1

Olu baltumus puto, pamazām iesijā cukuru un pievieno citrona sulu. Saputo vijīgās putās.

2

Pievieno krāsaino pulveri tik, cik košu vai maigu krāsu gribas (katram ir jāatrod savs labākais variants), un saputo stingrās putās.

3

Saudzīgi iemaisa kokosriekstu skaidiņas.

4

Ar tējkaroti liek mazas kaudzītes uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.

5

Ievieto 150 grādu karstā krāsnī un cep 20–25 minūtes.