foto: Shutterstock
Konditoreja
2022. gada 20. martā, 14:00

Asais šokolādes braunijs

Šokolāde un čili ir laba kombinācija, īpaši laikā, kad gribas, ko saldu un sildošu. Īpašu lomu šeit spēlē Muscovado cukurs, tas braunijam piešķirs karameļu, cukurniedru melases garšu. Ja nav pieejams, var iztikt ar parasto brūno cukuru.

Pagatavošana

50 min
1

Izkausē sviestu. Tam pievieno kakao pulveri un abus cukurus. Pievieno olas un vaniļas ekstraktu, samaisi.

2

Pievieno smalki sagrieztu čili piparu un smalki sagrieztu šokolāde.

3

Masu pildi 20x30 cm karstumizturīgā traukā, kas izklāts ar cepamo papīru un cep 25-30 minūtes 180 grādos. Kad atdzisis, sagriez gabaliņos.