Bļodā iebērt raugu, pievienot 1 tējk. cukura un pārliet ar nedaudz uzsildītu pienu. Pievienot 2 ēd.k. miltu un izsmaisīt. Rauga maisījumu apsegt ar tīru virtuves dvielīti un raudzēt siltā vietā apm. 15 min.
Pārējos miltus iesijāt bļodā un vidū uztaisīt iedobumu. Tajā ieliet ieraugu. Pievienot gabaliņos sagrieztu sviestu, atlikušo cukuru, olu, siltu pienu un sāli. Visu samaisīt. Darba virsu pārkaisīt ar miltiem un turpināt mīcīt mīklu ar rokām, līdz tā ir elastīga. Ja mīkla līp pie rokām, tad pievienot vēl mazliet miltus. Mīklu pārlikt bļodā, apsegt ar tīru dvielīti un raudzēt siltā vietā apm. 1 st.
Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Uz darba virsmas vēlreiz izmīcīt mīklu un ar mīklas rulli izrullēt taisnstūra formā. Ar nazi sagriezt divās daļās. Uz katras daļas sakārtot sagrieztus ripiņās banānus un sarullēt. Rullīšus sapin pīnē un pārliek uz cepešpannas.
Pīni apziež ar saldo krējumu un cep iepriekš uzkarsētā krāsnī apm. 30 min.
Pīni atdzesē un izdekorē ar izkausētu ūdens peldē balto un tuumšo šokolādi.