Visas mīklas sastāvdaļas sajaukt kopā. To viegli var izdarīt ar virtuves kombaina palīdzību vai ar mikseri. Jūs iegūsiet drupačas. Tagad pa vienai karotei pievienojot aukstu (!) ūdeni mīklu ar rokām mīcīt, līdz tā kļūst elastīga un varat izveidot bumbu. Ūdens daudzums būs atkarīgs no vairākiem faktoriem, tāpēc var gadīties, ka vajadzēs vairāk par 2-3 karotēm. Parasti tādu mīklu liek vispirms ledusskapī un tad veido cepumus. Mēs iesakām vispirms izveidot cepumus un tad uz stundu ielikt ledusskapī. Tad cepumi labi turēs formu.
Izveidot cepumus. Mīklu izrullēt apm. 2-3m biezā slānī. No mīklas izgriezt aplīšus. Pusei no aplīšiem ar mazu sirsniņformu izgriezt "lodziņus". Uz pilna aplīša uzlikt irbulīti, tad ievārījumu un apsegt ar aplīti ar lodziņu. Ar koka irbulīti saspiest malas kopā, lai veidojas saulīte. Tagad visu pārlikt uz apklāta ar cepamo papīru dēlīša un novietot ledusskapī uz 1 st.
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 160 grādiem. Aiz cepamā papīra pārvilkt cepumus uz cepešpannas un cept 15 min. Cepumus atdzesēt.