Raugu saberž ar cukuru. Pienu uzsilda un izkausē tajā sviestu. Raugam pievieno siltu pienu, olas dzeltenumu un samaisa. Miltus izsija un pievieno šķidro rauga masu. Iemīca elastīgu mīklu, izveido bumbu, ieliek bļodā, apsedz ar tīru dvielīti un novieto rūgšanai siltā vietā apm. uz 1 st.
Pildījumam sviestu saberž ar kanēļa cukuru
Gatavu mīklu izrullē apm 1,5 cm biezā slānī. Visas mīklas platumā vienmērīgi izsmērē kanēļa pildījumu. Mīklu sarullē un sagriež ne pārāk plānās šķēlēs.
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un sakārto uz tās virtuļus. Katru virtuli pārkaisa ar kanēļa cukuru vai pērļaino cukuru. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 25-30 min. 180 grādos.