foto: Shutterstock
Idejas brokastīm
2021. gada 31. oktobrī, 10:00

Olu kulteņa maizītes ar garšaugiem

Ja maizes šķēles no vienas puses viegli apgrauzdē, tās tik ātri nesamirks un būs kraukšķīgāka.

Pagatavošana

15 min2 porcijas
1

Olas sakul ar pienu, sāli, pipariem un muskatriekstu. Iemaisi sakapātos garšaugus.

2

Mazā panniņā sakarsē eļļu. Ielej sakultās olas un uz mērenas uguns karsē. Ar lāpstiņu sabīdi tā, lai kultenis atbilstu maizes šķēļu lielumam. Izņem no pannas un atdzesē.

3

Maizes šķēles apzied ar sviestu.

4

Uz 2 šķēlēm uzliec salātlapas. Kulteni sadali divās vienādās daļās un uzliec uz salātlapām.

5

Virsū liec pārējās divas maizes šķēles ar sviestu uz leju.