Seleriju un burkānu sarīvē uz rupjās rīves, sīpolu sasmalcini. Katliņā uzkarsē eļļu, apcep sīpolu, kamēr zeltains, pievieno ķiploku, seleriju un burkānu, pasautē 3–4 minūtes, pievieno dārzeņu buljonu, uzvāri un iemaisi pārslas. Ļauj vēlreiz uzvārīties un noņem no uguns. Pēc garšas pievieno sāli, piparus.
Masai ļauj atdzist, tad pievieno pārējās sastāvdaļas, izmaisi, miltus liec tikai tad, ja masa ir par mīkstu, lai veidotu. Ar mitrām rokam veido plāceņus un cep 4–5 minūtes no katras puses, kamēr zeltaini brūni.
Pasniedz ar skābo krējumu un salātiem vai biezpienu un zaļumiem. Masai kopā ar sēkliņām vari piebērt sauju nevārītu pārslu, lai ir ko uzkost.