foto: Shutterstock.com
Bekonu sagriez 1–1,5 cm strēmelītēs. Nomizotus sīpolus un ķiplokus sakapā. Liec to sausā pannā un kausē, lai iztek visi tauki. Notecini sietiņā vai caurdurī.
2–3 ēdk. notecināto tauku liec atpakaļ pannā. Ieber sīpolus un uz mērenas uguns apcep. Beigās pievieno ķiplokus un vēl pāris minūtes pacep.
Iemaisi čili mērci, malto papriku un piparu graudiņus. Pielej viskiju un sīrupu un uz straujas uguns sautē aptuveni 3 minūtes.
Pievieno balzametiķi un cukuru un vēl dažas minūtes pavāri.
Pievieno bekonu un uz mērenas uguns maisot vāri 5–10 minūtes līdz vēlamajai konsistencei.
Karstu pildi mazās burciņās un uzglabā ledusskapī.