Zeltaini brūnās pankūkas pasniegšanai. Lai labi garšo!
foto: Shutterstock
Zeltaini brūnās pankūkas pasniegšanai. Lai labi garšo!
Idejas brokastīm
2021. gada 8. oktobrī, 10:00

Gaļas pankūciņas

Ir pierasts, ka ar vārdu ''pankūkas'' mums asociējas saldais ēdiens, bet šīs pašas ''pankūkas'' var būt ne tikai saldēdiens vien! Recepti piedāvā Mammamuntetiem.lv.

Pagatavošana

1

Bļodā iesit olas, pievieno nedaudz sāli, sakuļ.

2

Pievieno pienu un ūdeni. Kārtīgi izmaisa un pa daļām pievieno miltus.

3

Mīklai pievieno nedaudz eļļu. Mīklas konsistencei jābūt ne pārāk biezai.

4

Mīklu atstāj, lai nedaudz uzbriest.

5

Izvāra liesu cūkgaļu, samaļ un liek pannā cepties. Pievieno smalki sagrieztus sīpolus, sāli, piparus un raudeni. Gaļas masai jābūt saistošai, cepoties tai pielej nedaudz buljona.

6

Cep plānas pankūkas un pilda tās ar malto gaļu.

7

Kad tās sapildītas, pankūkas no abām pusēm vēlreiz apcep gaiši brūnas.

8

Pasniedz ar skābu krējumu.

9

Lai labi garšo!