Gurķus nomazgāt un ar dārzeņu mizojamo nazi sagriezt plānās strēmelītēs. Pievienot smalki sakapātas dilles, sāli, cukuru un svaigi maltus piparus pēc garšas, apmaisīt un atlikt kamēr gatavojat visu pārējo.
Lasi sasmalcināt, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, izveidot četras plakanas kotletes. Pannā uzkarsēt eļļu un uzcept kotletes.
Krējumam pievienot dilles, Vasabi pēc garšas, sāli un visu samaisīt. Sīpolu sagriezt plānās ripiņās.
Maizītes sagriezt uz pusēm. Apakšējo daļu apsmērēt ar krējuma mērci, pa virsu uzlikt kotleti, gurķus, sīpola ripiņas un pārliet vēlreiz ar mērci. Apsegt ar otru maizītes daļu.
Pasniedz uzreiz.