
Gaļu noskalot, apžāvēt ar papīra dvielīšiem, apsmērēt ar 1 ēd.k. olīveļļas un apviļāt piparos. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 200 grādiem.
Garšaugus novietot uz cepešpannas, uz kuras notecēs sula cepšanas laikā.
Pannā uzkarsēt atlikušo eļļu un apcept tajā liellopa gaļu no visām
pusēm. Pārlikt uz restēm, apakšā novietot cepešpannu ar garšaugiem.
Cep gaļu 40-45 minūtes. Ja garšo vidēji izcepta gaļa, tad pietiks ar 25-30 minūtēm.
Buljonu uzkarsēt un 20 minūtes pirms cepšanas beigām buljonu pārliet cepešpannā pie garšaugiem. Gatavu gaļu ietīt follijā uz 10-15 minūtēm. Pirms pasniegšanas gaļu plāni sagriezt.