OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2012. gada 28. novembrī, 19:06

Liellopa gaļa ar pipariem

Esiet steika cienītājs un esiet tikuši pie laba liellopa gaļas gabala? Neziniet ko gatavot? Izmēģiniet šo recepti un tā neliks jums vilties!

Pagatavošana

4 porcijas
1

Gaļu noskalot, apžāvēt ar papīra dvielīšiem, apsmērēt ar 1 ēd.k. olīveļļas un apviļāt piparos. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 200 grādiem.

2

Garšaugus novietot uz cepešpannas, uz kuras notecēs sula cepšanas laikā. Pannā uzkarsēt atlikušo eļļu un apcept tajā liellopa gaļu no visām pusēm. Pārlikt uz restēm, apakšā novietot cepešpannu ar garšaugiem.
Cep gaļu 40-45 minūtes. Ja garšo vidēji izcepta gaļa, tad pietiks ar 25-30 minūtēm.

3

Buljonu uzkarsēt un 20 minūtes pirms cepšanas beigām buljonu pārliet cepešpannā pie garšaugiem. Gatavu gaļu ietīt follijā uz 10-15 minūtēm. Pirms pasniegšanas gaļu plāni sagriezt.