Tiem, kuri ne visai priecājās par medījumam raksturīgo piegaršu, iesakām aknas pirms gatavošanas izmercēt pienā. Aknas nomazgā, nosusina un sagriež šaurās stremelītēs. Sīpolus nomizo un sagriež šķēlēs. Speķi sagriež kubiņos. Ābolus un bumbierus notecina.
Aknu strēmelītes no visām pusēm apviļā miltos. Lielā pannā izkausē sviestu un uz vidēji lielas uguns cep apm. 4 min. Tad pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliek bļodā.
Tur pat, pannu nemazgājot, apcep speķi, līdz izdalās tauki. Pievieno sīpolus, timiāna lapiņas, citronu sulu un mazliet pasautē. Tad pielej buljonu, uzliek vāku un sautē 10 min. Pēc 5 min. pievieno aknu strēmelītes. Pašās beigās pievieno augļus, uzkarsē un uguni izslēdz.
Pasniedz ar vārītiem apceptiem kartupeļiem.