
Katlā ieliet eļļu, pievienot piparus (ja svaigs čili, tad sagriezt ripiņās) un uzkarsēt uz vidējas uguns. Eļļu uzkarsēt, bet nepārturēt, lai pipari nesāk degt. Noņemt no uguns un atdzesēt.
Sīpolus nomizot un sagriezt plānās ripiņās. Sīpolus pārlikt bļodā, pievienot 1 tējk. sāls un paspaidīt ar rokām, kamēr sīpoli sāk sulot. Pārliet ar atdzisušo eļļu, samaisīt. Cāli sagriezt porcijas gabalos un pievienot sīpolu-eļļas maisījumam. Kārtīgi samaisīt, lai visi gabali būtu vienmērīgi noklāti ar marinādi, apsegt ar plēvi un ievietot ledusskapī uz 3-4 stundām.
Cāļa gabalinus izņemt no marinādes, pārlikt katlā ar biezu apakšu, pārliet ar saldo krējumu un uz nelielas uguns zem puspavērta vāka sautēt 30-40 min.