Chicken stew with pepper, selective focus
Chicken stew with pepper, selective focus
Gaļas ēdieni
2024. gada 9. februārī, 18:32

Vista ungāru gaumē

Gulašs nebūt nav vienīgais ungāru virtuvi raksturojošais ēdiens.Tradicionālie ungāru ēdieni ir garšīgi, daudzveidīgi un garšvielām bagāti. Ungāri ir gaļas ēdāju tauta, un viņi prot ļoti labi pagatavot gaļu. Tāpēc šodien piedāvājam vistas pagatavošanas recepti un protams neiztikt bez ungāriem tik tradicionalās paprikas.

Pagatavošana

60 min4 porcijas
1

Vistu sagriezt porcijas gabalos, Pannā uzkrsēt eļļu un apcept tajā vistu no visām pusēm apm. 20 minūtes.

2

Sīpolus sagriezt gredzenos. Ķiplokus notīrīt un saspiest ar naža plato galu. Tomātus sagriezt palielos kubiņos. Papriku iztīrīt un sagriezt palielos gabalos. Vistu pārlikt karstumizturīgā traukā. Tajā pašā pannā apcept sīpolus un ķiplokus, cept 5 min. Pievienot tomātus un cept vēl 5 min. Pievienot tomātus savā sulā, timiāna lapiņas, sāli un piparus un sautēt vēl 5 min. Ar šo mēŗci pārliet vistu un sautēt iepriekš uzkrsētā krāsnī apēram 40 minūtes, kamēr vista ir gatava.