foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 1. novembrī, 12:00

Vraps ar ceptu vistu

Lieliska pusdienu opcija piknikam ir tortiljas plācenī ietīts pamatēdiens, tā sauktais vraps. Nevajadzētu aizmirst paņemt līdzi arī mitrās salvetes, ar kurām pēc ēšanas notīrīt lipīgos pirkstus.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Vistas fileju pārgriez plakaniski un ierīvē ar eļļu, kariju, sāli, pipariem. Cep uz pannas gatavas. Noliec malā atdzist.

2

Tortiljas plāceni apsmērē ar pesto, liec virsū vistu, pusīti sagriezta avokado un rukolu. Apslaki ar laima sulu.

3

Respektējot vistas filejas anatomiju, visu smuki aizritini, ietin cepampapīra loksnē un nostiprini ar gumiju.