Tītara filejas cīsiņi ar bumbieriem
foto: Shutterstock
Tītara filejas cīsiņi ar bumbieriem
Gaļas ēdieni
2025. gada 2. oktobrī, 12:00

Tītara filejas cīsiņi ar bumbieriem

Šī ir īpaša recepte. Šo ēdienu ir iecienījusi Monako princese Stefānija! Tas princesei atgādina par laiku, kad pusaudzes gados viņa devās uz Parīzi, lai studētu dizainu. Kādā Parīzes krodziņā Stefānija nobaudījusi šo ēdienu pirmo reizi. Šad tad princese, atceroties studijas laikus, pagatavo sev šo ēdienu. Nogaršo arī tu!

Pagatavošana

35 min4 porcijas
1

Sinepes sajauc ar citrona sulu. Pakāpeniski pievieno eļļu un lēnam puto, līdz veidojas vienmērīga emulsija. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

2

Bumbierus nomazgā, sagriez gareniski 4 līdz 6 daļās, iztīri sēklas. Apsmērē bumbierus ar iepriekš pagatavoto mērci. Desiņas sadursti ar zobu bakstāmo kociņu un liec uz uzkarsēta grila cepties līdz gatavībai apm. 12 min, ik pa brīdim apgrozot. Tajā pašā laikā uz grila liec bumbieru šķēlītes un cep 4-5 min no katras puses, ik pa brīdim apgrozot.

3

Desiņas un bumbierus kārto uz šķīvja. Pasniedz ar sinepju mērci un dārzeņu čatnijiem.