Pildījumam sīpolus nomizot un sagriezt kubiņos. Bekonu sagriezt plānās strēmelītēs. Pannā apcept bekonu līdz tas ir kraukšķīgs, pievienot sīpolus un sautēt visu kopā vēl minūtes 5. Vakardienas maizīti un prjaņikus sagriezt mazos kubiņos. Visas sagatavotās sastāvdaļas sajaukt kopā ar olām, pievienot sāli, piparus un timiāna lapiņas.
Vistu nomazgāt, nosusināt, ierīvēt ar sāli un pipariem. Piepildīt vistu ar pildījumu, vistu aizšūt. Kājas un spārniņus sasiet ar diegu. Vistu uzlikt uz restēm, apakšā zem restēm novietot cepešpannu ar ūdeni. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apm. 1,5 st., atkarība no vistas lieluma, līdz vista ir gatava. Ja ir nepieciešams, pannā ik pa brīdim pieliet ūdeni.
Vistu izņemt no cepeškrāsns, mazliet atdzesēt un sagriezt. Pildījumu sagriezt un pasniegt kopā ar vistu. Šķidrumu no cepešpannas vai izmantot mērces pagatavošanai.