foto: Shutterstock
Kartupeļus nomizo un sagriez daiviņās. Baltmaizi iemērc remdenā ūdenī. Sīpolu smalki sakapā.
No maizes izspied lieko šķidrumu. Bļodā samīci gaļu ar maizi, sīpoliem, sinepēm, olu, majorānu, sāli un pipariem. Izveido 8 kotletes un ieliec ledusskapī.
Pannā sakarsē eļļu un izcep kartupeļus kraukšķīgus. Pārkaisi sāli un piparus.
Ābolus sagriez četrās daļās, izgriez serdi un sagriez šķēlītēs. Dažas minūtes pirms cepšanas beigām pievieno kartupeļiem.
Citā pannā sakarsē atlikušo eļļu un izcep kotletes.
Bļodā sakul krējumu ar mārrutkiem, majorānu, sāli un pipariem.
Liec šķīvi kartupeļus ar āboliem un kotletes un pasniedz klāt mērci.