foto: Shutterstock
Pētersīļus kopā ar kaperiem sakapā un samaisi ar mīkstu sviestu, sāli un pipariem. Maisījumu uzzied uz filejas šķēlēm.
Pupiņas sagriez apmēram 5 cm garos gabaliņos, nomizotus burkānus sagriez gareniski četrās daļās, pēc tam – arī 5 cm gabaliņos.
Divas trešdaļas burkānu un pupiņu kārto uz gaļas šķēlēm, pēc tam satin un saspraud.
Sīpolu sakapā, atlikušos burkānus sagriez sīkākos gabaliņos.
Dziļā pannā izkausē sviestu un no visām pusēm apcep tīteņus. Pievieno sīpolus un atlikušos dārzeņus un sautē aptuveni 45 minūtes. Tad pielej buljonu un uzvāri.
Tīteņus izņem no pannas. Atlikušajā šķidrumā iedrupini sieru un sakul, pieber sāli un piparus.
Tīteņus sagriez šķēlēs un pasniedz ar siera mērci.