foto: Shutterstock
Šķiņķi sagriez plānās un šaurās skaidiņās, tomātus – ripiņās, puravus smalkās skaidiņās.
Liec karstumizturīgos porciju trauciņos kausēto sieru 0,5 cm biezā slānī. Virsū liec šķiņķi, tam vienmērīgi pārklāj ar tomātu ripiņas. Visam virsū uzliec 2 baltmaizes šķēles vienu otrai cieši blakus, lai tiktu piepildīts viss trauka platums.
Maizei virsū vienmērīgi izklāj atlikušo sieru, ko pārkaisi ar sasmalcinātu puravu un nedaudz sagrieztā šķiņķa. Cep 220 grādos cepeškrāsns vidējā nodalījumā 20 minūtes, kamēr siers sāk vārīties. Pasniedz karstu.
Izsmalcināta karstā uzkoda franču gaumē. Klāt var pasniegt svaigos salātus.