foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2022. gada 2. maijā, 12:00

Cepti šampinjoni ar gaļu un olām

Ja bijis labs sēņu gads un krājumos sagādāts daudz gaileņu, tās var ņemt šampinjonu vietā.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Šampinjonus sagriez plānās šķēlītēs, cūkas pavēderi – mazos gabaliņos, nomizotus sīpolus un ķiplokus smalki sakapā.

2

Lielā pannā sakarsē eļļu, ieber šampinjonus un lauru lapas un apcep pusgatavus.

3

Pievieno gaļu, sīpolus, ķiplokus un pētersīļus, kā arī sāli un piparus. Turpini cept, līdz gaļa kļūst kraukšķīga.

4

Izņem lauru lapas, pannā iesit olas. Uz lēnas uguns maisot cep, līdz olas sarec.