Gaļas ēdieni
2020. gada 30. jūlijā, 14:00

Siltie vistas salāti ar papriku

Mērcei pēc vēlēšanās var pievienot vairāk asās paprikas vai pikantu tomātu mērci, nevis tikai pastu.

Pagatavošana

50 min4 porcijas
1

Vistas fileju liec sālsūdenī un izvāri gatavu, bet ne pārāk mīkstu. Atdzesē un sagriez strēmelēs.

2

Iztīrītu papriku arī sagriez strēmelēs. Nomizotus sīpolus pārgriez uz pusēm, pēc tam sagriez plānās šķēlēs.

3

Bļodā samaisi vistu, papriku un sīpolus.

4

Mazā panniņā sakarsē eļļu kopā ar etiķi, pievieno sāli un garšvielas. Kad uzvārās, iemaisi tomātu pastu un pāris minūtes pakarsē.

5

Pārlej salātiem, rūpīgi samaisi un ļauj aptuveni 15 minūtes ievilkties.