foto: Shutterstock.com
Gaļas ēdieni
2022. gada 17. februārī, 10:00

Vista ar āboliem

Āboli un gaļa – šī kombinācija Āzijas tautu virtuvē ir ievērojami biežāk sastopama nekā āboli desertā. Vistas gaļa saderības ziņā arī ir ļoti piemērots produkts. Šāda stila ēdieniem piemīt burvīga saldskāba garša, tie neatstāj smaguma sajūtu un ir salīdzinoši ātri pagatavojami.

Pagatavošana

50 min4 porcijas
1

Sīpolus un ķiplokus nomizo un sakapā. Vistas fileju noskalo, nosusini un sagriez plānās strēmelēs. Banānus un ābolus nomizo, banānus sagriez ripiņās, ābolus – nelielos gabalos.

2

Pannā sakarsē eļļu vai sviestu, ieber sīpolus un ķiplokus un pāris minūtes pasautē. Pievieno vistas filejas strēmeles un apcep no visām pusēm. Pielej aprikožu un citrona sulu, pievieno sāli, piparus, karija pulveri un krējumu un uz lēnas uguns sautē 20 minūtes.

3

Pievieno ābolus un banānus un sautē vēl 15 minūtes.