foto: Shutterstock.com
Mīklu atkausē un sagriež taisnstūros.
Gaļu uzsilda un saplēš mazākos gabalos. Sieru sagriež garās strēmelītēs. Burkānus notīra un sagriež ļoti plānās šķēlēs. Ķīnas kāpostu sagriež pēc iespējas plānāk pa diagonāli sākot no augšas. Dārzeņus apcep pannā, uzlej mazu pilīti sojas mērces (jo gaļa pati pa sevi ir sāļa). Tad, kad cepšana ir gandrīz pabeigta, piepilina sezama sēklu eļļu, ātri un kārtīgi apmaisa un izslēdz uguni UZREIZ. Dārzeņus atdzesē.
Tad veido sainīšus. Lai pareizi saritinātu, mīkla ir jānoliek vertikāli un jauzliek nedaudz pildījums tuvākai tev malai, nedaudz saritina. Tad malas, kurās nav pildījuma apsmērē ar ūdeni vai kādu mērci un uzloka virsū tai vietai, kur atrodas pildījums, un saritina līdz galam. Ja sanāk sainītis ar abiem galiem aiztaisītiem, tad tu esi saritinājis pareizi. Es malas apsmērēju ar saldskābo čili mērci - man likās, ka tā būs foršāk. Sainīšus taisīju divu veidu - vienu ar gaļu un dārzeņiem, otru ar gaļu un sieru.
Sainīšus fritē vai cep uz pannas - tas ir pēc jūsu izvēles, Pasniedz ar mērci pēc izvēles.