Gaļas ēdieni
2016. gada 6. aprīlī, 06:00

Maltās gaļas bumbiņas ar biezpienu un lakšu mērci

Visus produktus kuri nepieciešami, lai pagatavotu šo recepti, jūs atradīsiet Rīgas Centrāltirgū.

Pagatavošana

30 min3 porcijas
1

Malto gaļu sajauc ar rīvmaizi, biezpienu, sasmalcinātiem ķiplokiem un rīvētu sieru. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

2

Olīveļļu sablendē ar lakšiem, ķiplokiem, sāli un pipariem. Vienu ēdmakaroti mērces uzkarsē pannā un apcep gaļas bumbiņas. Pievieno mazliet ūdeni un izsautē to - līdz bumbiņas ir gatavas.

3

Jau gatavas bumbiņas sajauc ar mērci un pasniedz pārkaisot ar rīvētu sieru.