Gaļas ēdieni
2015. gada 17. decembrī, 06:00

Kvasā un garšvielās gatavināta cūkgaļa

Izmēģinot šo recepti jūs kārtējo reizi pārlecināsieties, lai pagatavotu lielisku un baudāmu ēdienu, nemaz nevajag tik daudz. Taču jāpievērš uzmanība produktu kvalitātei. Lai izdodas!

Pagatavošana

120 min4 porcijas
1

Ķiplokus notīrīt, sagriezt palielās šķēlēs. Gaļā ar nazi izveidot caurumus un šajos caurumos sadurt ķiplokus. Gaļu ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Kadiķogas saberzt piestā.

2

Gaļu ielikt dziļā cepamā formā. Formā ieleit kvasu, pievienot rozmarīnu, lauru lapas, kadiķogas, citronu sulu.

3

Gaļu cept cepeškrāsnī apm. 1,5 st 180 grādos. . Laiku pa laikam gaļu pārliet ar sulu, kas izdalās gatavošanas procesā.

4

Pasniedz ar dārzeņiem vai vārītiem kartupeļiem. Ja negatavojiet bērniem, tad kvasu var aizvietot ar labu alu.