Gaļas ēdieni
2015. gada 28. augustā, 06:01

Vistas stienīši ar kokosriestu skaidiņām

Vairumam cilvēku kokosriekstu skaidiņas asociējas ar piedevu pie cepumiem un citiem saldumiem. Taču tie ir maldi. Izmēģiniet šo recepti un piekritīsiet - kokosriekstu skaidiņas lieliski papildina arī vistas gaļas ēdienus!

Pagatavošana

30 min6 porcijas
1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru

2

Vistas filejas sagriež garās strēmelītēs, var uzreiz ņemt mazās vistas filejas.

3

No koksrieksta notecina šķidrumu, atdala mīkstumu. Olas uzputo ar notecināto šķidrumu. Mīkstumu sarīvē skaidiņās uz dārzeņu rīves.

4

Vistas gabaliņus vispirms iemērc olas maisījumā, tad kokosa skaidiņās. Sagatavotās filejas kārto uz cepešpannas un cep apm. 15 min, līdz vista ir gatava.

5

Pasniedz ar saldo čili mērci.