OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2015. gada 7. aprīlī, 19:18

Karbonāde siera-krekeru panējumā

Katrs kaut reizi mūžā ir gatavojis karbonādi, taču vēlamies ieteikt tieši šo recepti. Siera krekeru panējums šim ēdienam piešķir īpašu odziņu. Nogaršojiet arī jūs!

Pagatavošana

25 min2 porcijas
1

Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs un kārtīgi izklapēt.
Krekerus sasmalcināt (blenderī), pievienot sieru un garšvielas un samaisīt.
Olu sakult ar dakšu atsevišķā bļodā.

2

Gaļas gabalus vispirms iemērkt olā, tad krekeros ar sieru. Cept kārtīgi sakarsētā eļļā 4-5 min. no katras puses.

3

Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem.