OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2015. gada 6. aprīlī, 18:49

Cepta cūkgaļa ar sojas mērci un laima sulu

Gaļa un gaļas produkti ir viens no galvenajiem olbaltumvielu avotiem uzturā. Gaļa satur vērtīgas, organismā labi izmantojamas uzturvielas. Piedāvājam jums vēl vienu vienkārši pagatavojamu un garšīgu cūkgaļas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Cūkgaļu sagriezt plānās strēmelītēs. Sīpolus sagriezt ripiņās. Čili piparu sagriezt ripiņās. Ja vēlaties ēdienu mazāk asu, tad izņemiet piparam sēklas.

2

Pannā uzkrsēt eļļu un apcpet sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot čili piparus, gaļu un cept vel 4-5 min. Samazināt uguni, pievienot sojas mērci, cukuru, sāli un svaigi spiestu laima sulu. Sautēt vēl 5 min.

3

Pasniedz ar rīsiem.