OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2015. gada 16. februārī, 20:53

Vistas sautējums ar sēnēm un ābolu sidru

Vistas fileja ir ļoti iecienīts produkts ne tikai tās garšu īpašību dēļ, bet arī faktam, ka tai ir augsta uzturvērtība un zems kaloriju daudzums. Kas tuvojoties pludales sezonai nav mazsvarīgs fakts...

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Sīpolus sagriezt mazos kubiņos. Vistas filejas sagriezt nelielos gabaliņos. Sēnes sagriezt šķēlītēs.

2

Pannā uzkarsēt olīveļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot vistas gaļu un cept vēl 5 min. Pievienot anšova filejas, sidru un sautēt apm. 10 min. Pievienot sēnes, citrona miziņu, iemaisīt saldo krējumu, apmaisīt un 2-3 min. karsēt. Uguni izslēgt, pievienot smalki sakapātus pētersīļus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

3

Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.