Provencal chicken stew with pepper ant tomato, selective focus
Provencal chicken stew with pepper ant tomato, selective focus
Gaļas ēdieni
2013. gada 12. novembrī, 20:27

Vista "Ilgais ceļš kāpās"

Recepte nav sarežģīta un arī laika ziņā nav ilgi gatavojama. Tad rodas loģisks jautājums - kāpēc receptei šāds nosaukums? Atbilde - tāpēc, ka labi izklausās...

Pagatavošana

4 porcijas
1

Vistas gaļu sagriezt mazākos gabalos un apviļāt miltos, pārkaisīt ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas gabaliņus. Apceptus vistas gaļu pārlikt katlā.

2

Tajā pašā pannā pieliet vēl mazliet eļļu un apcept smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Pievienot anšovus, sagrieztu papriku un cept 5-7 min. Dārzeņus pārlikt pie vistas, pievienot sasmalcinātus konservētus tomātus, timiānu, sagrieztas olīvas un lauru lapu. Pievienot buljonu, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus un sautēt 20 min.

3

Pasniedz ar kartupeļiem vai rīsiem.