OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2022. gada 29. oktobrī, 14:00

Vistu spārniņi ar kariju un persiku mērci

Vienkārši pagatavojams, bet patiesi garšīgs ēdiens. Persiku sīrups vistas gaļai piešķir eksotisku toni. Šādi pagatavotus vistu spārniņus spēs novērtēt pat visprasīgākais gardēdis!

Pagatavošana

4 porcijas
1

Spārniņus ielikt plastikāta traukā vai lielā bļodā. Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt un pārliet pāri spārniņiem. Uzlikt vāku vai apsegt ar pārtikas plēvi un marinēt 2-3 st. istabas temperatūrā vai arī visu nakti ledusskapī.

2

Visas mērces sastāvdaļas samaisīt, pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus. Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.

3

Spārniņus sakārtot uz cepešpannas un cept 180 grādos līdz spārniņi kļūst zeltaini - brūni apm. 40 min.

4

Spārniņus pasniedz ar mērci.