Sīpolu sagriezt smalkos kubiņos un apcept uz pannas, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Ceptus sīpolus pievienot maltai gaļai. Pievienot arī sasmalcinātus anšovus, olu, rīvmaizi, svaigi maltus piparus, muskatriekstu un kārtīgi samaisīt. Sāli pievienot nevajag, jo anšovi paši par sevi ir pietiekami sāļi. Apsegt ar pārtikas plēvi un novietot ledusskapī uz 20 min.
Multivārāmā katlā ieliet buljonu, saldo krējumu, pievienot lauru lapu, smaržīgos piparus un režīmā "Cepšana" gatavot 50 min. Pēc 20 min. buljons būs uzkarsis un vāku var atvērt. No maltās gaļas izveidot bumbiņas un ielikt karstā buljonā. Pievienot arī kaperus. Aizvērt vāku un turpināt sautēt, līdz mašīna izslēdzas.
Ja multivārāmais katls nav atrodams jūsu virtuvē, tad šo ēdienu var pagatavot izmantojot tradicionālo sautēšanas metodi katlā.