
Biskvītam: Spinātu lapas liec bļodā vai virtuves kombainā, pievieno olas, cukuru, eļļu, citrona sulu un rīvēto miziņu. Sablendē, līdz masa viendabīga.
Biskvītam: Miltiem pievieno cepamo pulveri, samaisi un sajauc ar spinātu masu.
Biskvītam: Mafinu pannā liec gofrētos papīra trauciņus. Pildi mīklu ⅔ no trauciņa ietilpības.
Biskvītam: Cep 170 grādu karstumā 25 minūtes. Gatavus atdzesē.
Vārītajam citronu krēmam: Mazā katliņā iesit olas, pievieno cukuru, citrona sulu un miziņu.
Vārītajam citronu krēmam: Visu liec uz nelielas uguns karsēties un nepārtraukti maisi ar putu slotiņu. Karsē, kamēr masa sabiezē līdz krējuma konsistencei.
Vārītajam citronu krēmam: Pievieno sviestu un maisi, līdz izkūst. Gatavo krēmu atdzesē.
Krēmam: Saputo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru stingrās putās. Pieputo krēmsieru.
Krēmam: Pildi konditorejas maisā ar uzgali.
Kā būvēt kūku burciņā? - Sadrupini kēksiņu un pamīšus kārto pēc šādas shēmas: drumstalas, citronu krēms, baltais krēms, drumstalas. Noslēdzošā ir baltā krēma kārta, ko pārber ar zaļajām drupačām un izgrezno ar ogām.
Vari pagatavot arī glazūrkēksiņus. Kēksiņam nogriez cepurīti (to saberz drumstalās), viducī pildi ar citronu krēmu, virsū uzspied krēma cepurīti, pārkaisi ar drupačām un rotā ar ogām.
Ideja! Spināti biskvītam piešķir skaistu toni. Sadrupinot vari pārvērst šādu biskvītu apēdamā sūnu paklājā, uz kura satupušas dažādas ogas. Īsta meža pasaka!