
Olu baltumus atdali no dzeltenumiem. Baltumus ar pusi cukura un sāli saputo stingrās putās.
Dzeltenumus sakul ar atlikušo cukuru un iemaisi smalki sarīvētos burkānus. Mandeles samaisi ar miltiem un iemaisi olu dzeltenumu masā. Uzmanīgi iecilā saputotos olu baltums dzeltenumu masā.
Visērtāk mīklu cept mazo kēksiņu formās. Katru formiņu līdz ⅔ piepildi ar mīklu.
Cep līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 20–25 minūtes. Pēc izcepšanas pilnībā atdzesē, tad sadrupini smalkās drupačās.
Traukā saputo maskarponi ar saldo krējumu. Pievieno vārīto iebiezināto pienu un vēlreiz uzputo.
Kivi nomizo un sagriez nelielos gabaliņos.
Katrā deserta trauciņā ber 2–3 tējk. biskvīta drupaču, tām pa virsu liec pa karotei krēma un kivi gabaliņus. Atkārto visu vēlreiz. Sagatavotos desertus uz mirkli noliec vēsumā, lai ievelkas. Pasniedzot papildini ar mandeļu skaidiņām vai sasmalcinātām pistācijām.