foto: Shutterstock
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ietauko nelielu cepamplāti (25 x 20 x 2 cm).
Bļodā ieber miltus un cepampulveri, rūpīgi sajauc. Pievieno olas, pienu un cukuru, visu sajauc.
Kastrolī izkausē sviestu, to iemaisi mīklā; masai jāsanāk viendabīgai.
Apelsīnam norīvē smalku miziņu, no apelsīna izspied sulu (rēķinies ar 50 ml). Sulu un miziņu iemaisi pankūku mīklā.
Mīklu lej cepamplātē un vienmērīgi izlīdzini pa visu virsmu. Pārkaisi ar avenēm.
Cep 20 minūtes: gatava, kad malas ir nedaudz brūnas, bet vidus ir gaišs.
Pirms pasniegšanas pārkaisi ar pūdercukuru. Gards ar saldējumu vai ķīseli.