foto: Shutterstock
Deserti
2018. gada 27. augustā, 15:23

Riekstu un banānu krēms

Šokolādes krēmi a la Nutella kļuvuši par iecienītu produktu lielāku un mazāku bērnu brokastīs, launagā un vakariņās. Un tie garšo ne tikai bērniem vien… Taču ne mazāk garšīgus kā rūpnieciski ražotos (un pat vēl garšīgākus krēmus) var ātri un vienkārši pagatavot mājās – salduma tajos gan netrūks, toties būs vismaz zināms, no kā tie tapuši. Ja banānus grūti samaisīt ar riekstiem, tad jau sākumā pielej nedaudz piena.

Pagatavošana

1

Banānus sakapā vai saspaidi ar dakšiņu un pamazām samīci ar riekstiem, vaniļu, kakao un medu.

2

Maisot lēnām lej klāt pienu, līdz izveidojas pietiekami valkans krēms.

3

Pildi burciņā un uzliec vāku.